Kitap Hakkında Düşünceler

 

Home
Up

 

Kitabımla ilgili, Ekim 1999'dan bu güne kadar, toplam 182 tane e-posta aldım ve Internet forumlarında bir çok yorumlar yazıldı.  Aşağıda bazılarından örnekler verilmektedir.


Internet'teki Bazı Forumlardan:

Haluk Gümüşkaya'nın kitapları Türkçe en iyi mikroişlemci kaynaklardır. Temel bir kitap olarak işine yarar.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bazıları para kazanmak için kitap yazıyor. Bu kitaplar diğer kitapların kısmi kopyaları ile dolu. Ancak Haluk Gümüşkaya gerçekten çok güzel kitaplar hazırlıyor. Onun kitaplarından çok şey öğrendim. Bizim mikroişlemci sınavları kaynak açık yapılıyordu. Bu sınavlar gerçekten zor oluyordu. Pratik uygulamalarda ve sınavlarda en büyük yardımcım bu kitaplar oldu.

Bilenler zaten bilir, bilmeyenlere tavsiye ederiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_1843857/tm.htm
----------------------------------------------------------------------------------

Linklere bi göz at... Forum sitelerini güzelce incele, eminim ki istediğin bilgilere ulaşıcaksın... Ama daha sağlıklı bilgilere ulaşmak istiyrosan sana bir kitap tavsiye edebilirim.. Kitabın adı "Mikroişlemciler ve Bilgisayar" yazarı ise -- Doç. Dr. Haluk Gümüşkaya-- -- ALFA Yayınları -- Ben kitabı çok beğendim.. İntel ailesinin tüm işlemcilerini tanıtıyor ve bunun yanında programlamaya giriş yapıyor...


E-Postalar:

" 'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' isimli kitabınızı okumaktayım.. Gerçekten özenle hazırlanmış bir kitap olduğunun anlaşıldığını belirtmek istedim. Bir de Türkçe kavramlar ve İngilizce karşılıklarının da belirtilmesi çok iyi. Ayrıca şu ana kadar bir dilbilgisi hatası da göremedim. İnşallah böyle devam eder. :^) Çalışmanız için teşekkürler. "
Soykan Gülcan, 13-1-2003

" Ben Selçuk Üniversitesi Müh.-Mim. Fak. Elk.-Elt. Müh. bölümü Devreler ve Sistemler Anabilim Dalında Yrd. Doç. Dr. olarak çalışıyorum. Mevcut kitaplarınızın gerek öğrencilerimize gerekse akademik camiaya katkısından dolayı sizleri tebrik ediyorum. Yeni çıkacak olan kitabınızı sürekli web sayfasından takip ediyorum. Çıktığında ilk alanlardan birisi de ben olacağım. Çalışmalarınızda başarılar diler saygılar sunarım. "
Salih Güneş, 30-12-2002
Selçuk Üniversitesi, Yrd. Doçent

" Biz Sabiha Gökçen Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 2. sınıf öğrencilerinden Neylan, Feyza ve Aslıhan. Biz mikroişlemci dersinde bu sene sizin 'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' kitabını okumaktayız..."
Neylan, Feyza ve Aslıhan, 6-11-2002
Sabiha Gökçen Anadolu Meslek Lisesi Bilgisayar Bölümü 2. Sınıf Öğrencileri

"Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar" kitabınızı edindim. Kitabınızdaki ISA slot uyumlu kart tasarımını inceledim. Kitaptaki anlatım tekniğiniz beni çok etkiledi...
Murat Veli Dedeeli, 14-8-2002
Fırat Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Son Sınıf Öğrencisi

Öncelikle kitabınızı incelediğimizi ve çalışmalarınızın bilime çok yararlı olacağına inancımı vurgulamak isterim...
Sinan Erkuştan, 5-8-2002
Bilkent Üniversitesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Son Sınıf Öğrencisi

“ Alfa yayınlarının Mikroişlemciler ve 8051 Ailesi ve Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar kitaplarınızı alıp inceledim. Okuyucularınızı aydınlatmaya yönelik çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler ve başarılarınızın devamını dilerim...”
Sefa Özpınar, 27-9-2001

“ Merhaba Hocam. Nasılsınız, ben Çoskun Aksel, 1992 yılında Uludağ Üniversitesinden öğrencinizim. "Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar" adlı kitabınızı görünce, geçmiş tekrar gözlerime geldi. Kitabinizi okudum, gerçekten toparlayıcı, ve ileriye ışık tutucu, tebrik ederim.
Ben şu anda sizin kitabınızdaki konularda çalışıyorum. Fakat daha çok "microcontroller based system design" üzerine ( Microchip PIC16/17 serisi, Motorola 68328, Zilog 80180 gibi). Ayni zamanda Doğu Akdeniz Üniversitesi, Bilgisayar Teknoloji Yüksek Okulunda öğretim görevlisi olarak çalışıyorum. Burada aynı zamanda piyasaya yönelik bir şeyler yapmaya çalışıyorum.
Sizlere, bize geçmiş dönemde vermiş olduğunuz önemli altyapı bilgilerinden dolayı çok teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.”
Coşkun Aksel, 30-5-2001
Doğu Akdeniz Üniversitesi, Bilgisayar Teknoloji Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi, Kıbrıs

“ Öncelikle Türk Bilişim Dünyasına Benzersiz Gerçek Bilimsel Eserler kazandırdığınız için sizi canı gönülden tebrik ederim.

Günümüz Üniversitelerinde genellikle (sözüm meclisten dışarı :) tez, terfi, vs. gibi mecburi hizmet dürtüsüyle yola çıkılarak, özü yazarı tarafından anlaşılmadığı aşikar, ya kötü tercüme yada içeriksiz bir derleme şeklinde kendini gösteren binlerce işe yaramaz sahifeler bütünü (kitaplar) üretilirken, sizin meydana getirdiğiniz eserlerin varlığı; konusuna gerçekten hakim, yetkin ve bilgisini aktarma yeteneğine sahip başarılı teknik insanların benim ülkemde de varolduğunu göstererek eğilmiş boynumu haklı bir şekilde dikleştiriyor...”
Burak Tozkoparan, 26-Şubat-2001

“ Fırat Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümünde Öğretim Görevlisiyim.'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' isimli kitabınızı inceledim, ve Mikroişlemciler-II dersimde ders kitabı olarak kullanmayı düşünüyorum. Bu kitapla birlikte uygulanmaya yönelik önerebileceğiniz başka kaynaklar (yazılım, donanım gibi) var mı? İlginiz için şimdiden teşekkür ederim. Selamlar...”
İbrahim Türkoğlu, 12-Ocak-2001
Fırat Üniversitesi, Teknik Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi, Elazığ

“ Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği bölümünde öğrenciyim. Şu an tez aşamasındayım. Tez çalışma konum "PC Tabanalı Sayısal Entegre Devre Emülatörü" tasarımı. 16 I/O'lu bir ISA kartı tasarımı yaptım. Tasarladığım kart çalışır durumda. Bu çalışmada kitaplarınızdan da faydalandım. Fakat bu konuda dünyada yapılan çalışmalar, yayımlar konusunda bilgi edinemedim. Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diler, ilginiz için şimdiden teşekkür ederim. ”
Yalçın Ata, 5-Eylül-2000
Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Master Öğrencisi

“ Sizi kitaplarınızdan tanıyorum, ilk olarak 8051 ve mikroişlemciler hakkındaki kitabınızdan, daha sonra 'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' isimli kitabınızdan yararlandım. Özellikle 'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' kitabınız gerçekten profesyonelce. İngilizce yayınlardaki öğretici havayı teneffüs etmek mümkün...”
Suad Başbuğ, 5-Mayıs-2000
Elektronik Mühendisi, Nevşehir

“ Ben Ali Polat Olu. 20 Yaşındayım. Bilgisayar Programcısıyım. Bir otomasyon firmasında bilgisayar programcısı olarak çalışıyorum. Sizin Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar, Mikroişlemciler ve 8051 Ailesi isimli kitaplarınızı aldım. Türkiye'de sizin gibi insanların olması beni mutlu ediyor. Benim çocukluk zamanlarımdan beri elektroniğe ilgim vardır. Bu yüzden Anadolu meslek lisesi sınavlarına girip Bilgisayar Yazılımı Bölümünü kazandım. Fakat biz programcıların en büyük derdi kaynak eksikliği!. Sizin kitaplarınızla çoğu öğrenmek istediğim bilgileri öğrendim. Öncelikle size teşekkürlerimi sunmak istiyorum, bilginizi bizimle paylaştığınız için.

Sizden bir konuda kaynak rica ededeceğim: Ben şu an Windows altına program yazdığım için kendimi hedeflediğim gibi bulamıyorum. Bence bir programcı kullandığı makineye hakim olmalı ve o makinede ne var ne yok ise bilmeli. Ben Internette devamlı programcılık kaynakları arıyorum. kimisini buluyorum, kimisini bulamıyorum. Sizden ricam şu, bana donanım konusunda tam anlamıyla bilgi verebilecek kitap ve internet siteleri önermenizdir. Yeterli derecede İngilizcem var. Mailin konusu CPU registerleri ama ben genellikle donanımsal bilgi arıyorum. Internette pek bulamadım. Bana donanım bilgisi, donanım kullanımı ve CPU fonksiyonları ile ilgili site ve kitap bilgisi yollarsanız çok sevinirim. Sevgi ve saygılar. Çalışmalarınızda başarılar. ”
Ali Polat Olu, 18-Nisan-2000
alipolatolu@hotmail.com


“ Kitabınızı alalı 1 ay kadar oluyor. Erciyes Üniversitesi 4.Sınıf Elektronik Bölümünde olduğum ve bu konularla da ilgilendiğim için okuyorum.... Umarım bu kitaplar yalnız başlarına kalmaz ve çalışmalarınız devam eder. Türkçe kaynak, hele hele yeterli ve kaliteli kaynak bulmak o kadar zor ki. ”
Ayhan Baba, 31-Mart-2000
Erciyes Üiversitesi, Elektronik Müh. Bölümü
 

“ Öncelikle 'Mikroişlemciler ve Bilgisayar' kitabınız çok güzel ve iyi hazırlanmış. Ben Uludağ Üniversitesi Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Veri toplama kartının 8255 kısmı ile sayısal giriş/çıkış yapmak istiyorum. Kartı yaptım ve bir de yazılım yazdım. Karttan veriyi 1ms den daha kısa surede örneklemek istiyorum (interrup kullanmadan). Kullandığım derleyici C++ Builder 4.0. Derleyicide bulunan Timer Componenti en az 1ms değerini veriyor, bu değerin altına düşmek mümkün mü, Asembler ile mümkün olabilir mi ? Şimdiden çok teşekürler.”
Faruk Bayramoğlu, 29-Mart-2000
Uludağ Universitesi Elektronik Mühendisliği Son Sınıf Ögrencisi

“Bugün Intel mikroişlemcileri konusundaki kitabınıza gözatma fırsatı buldum, gerçekten güzel bir çalışma olmuş, Türkiye'de bu alandaki ciddi bir eksikliği doldurduğunu düşünüyorum. Özellikle günümüz mikroişlemcileri ve gelişmiş mikroişlemci mimarisi konusunda ne kadar az Türkçe kaynak olduğu düşünülünce eserin değeri daha iyi ortaya çıkıyor. Sizi tebrik ederim...”
Mehmet D. Akın, 28-Mart-2000
TÜBİTAK-UEKAE, Bilgisayar Mühendisi, Araştırıcı

“ Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar kitabınızı aldım ve büyük bir zevkle okumaktayım. Gerçekten eksik konularımı kapatan çok değerli bir eser yazmışsınız. Öncelikle sizi tebrik ederim. Kitabınızda 321.sayfada bulunan kartı yapıp genel amaçlı kullanmak istiyorum. Vakit kazanmak için, şayet bu kartın baskı devresi çizili ise gönderirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür eder saygılar sunarım.”
Hilmi Aşık, 7-Mart-2000
Elektronik ve Haberleşme Müh.

“ Ben Elazığ Fırat Üniversitesi Elektronik-Bilgisayar Mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim. Bilgisayar Seri ve Paralel Port'larından haberleşme konusunda çalışıyorum. Bununla ilgili olarak Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar adlı kitabınızı inceledim. Benim için çok faydalı oldu. Seri Port'la modem üzerinden haberleşme konusunda daha değişik ve çeşitli örneklere de ihtiyacım var. Bu konuda bana kaynak veya bilgi şeklinde yardım edebilir misiniz? Teşekkür ederim. ”
Yasin Er, 6-Mart-2000
Elazığ Fırat Üniversitesi Elektronik-Bilgisayar Mühendisliği 4. Sınıf Öğrencisi  

“ Biz Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisligi Bölümü 3. sınıfta okumaktayiz. Kitabınızı alalı 2 ay oldu ve çok beğendik. Projemizi gerçeklestirmemizde kitabınızdan çok faydalandık...”
Tahsin Demirci ve Serdar Çelik, 4-Mart-2000
Erciyes Üniversitesi Elektronik Mühendisligi Bölümü 3. Sınıf Öğrencileri

“ Mikroişlemciler ile ilgileniyorum. Kitaplarınızı ilgi ile izliyor ve devamını bekliyoruz. Ülkemiz için büyük bir boşluğu doldurduğunuza inanıyoruz...  ”
F. Hakan Doğan, 4-Mart-2000 

“ Ben bu yıl MYO'nun bilgisayar mimarisi dersini veriyorum ve senin kitabını takip ediyorum. Böylece kitabını daha etkin kullanma ve inceleme fırsatım oldu. Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş... ”
Yrd. Doç. Dr. Murat Türe, 22-Şubat-2000
Uludağ Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği Bölümü

Sayın Hocam; Şu anda yazmış olduğunuz Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar konulu kitabınızı okuyorum. Her ne kadar üniversite mezunu olmasamda kitabınızı çok güzel anlıyorum. Sayın hocam, bu kitabınızdan dolayı sizi övgüye layık buluyorum aynı zamanda internet içinden destek veren tek yazarın siz olduğunu düşünüyor ve bu çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor ellerinizden öpüyorum. Saygılarımla.
Yıldırım Kemal Pervane, 21-Ocak-2000

Mikrosistem Bilgisayar - Uşak, ypervane@superonline.com, ypervane@veezy.com

“Yeni kitabınız bir harika!!!!  Şu ana kadar herhalde sekiz-dokuzun üzerinde 80x86 işlemcileri Assembly kitabı okumuşumdur. Hiçbiri sizin kitabınızda verdiğiniz assembly bilgileri kadar doyurucu değildi. Ama kitabınızda benim en çok hoşuma giden dışarıdan veri toplamakla ilgili yazdıklarınız. Artık bilgisayar içerisinde tam olarak ne olduğunu, nasıl gerçekleştiğini bileceğim ve müdahale edebilecek veya kontrolünü sağlayabileceğim...
....Üniversite sınavında ayrıcalık değil eşitlik istiyoruz...”
Halil Arabacı, 13-Aralık-1999
Hürriyet Anad. Tek. Lis. Otomatik Kumanda Bölümü 12. sınıf öğrencisi

“ Kitabın birinci baskısının Ekim ayı içinde yapılmış olması kitabı çok yeni kılıyor. Türkçe kitaplar içinde işlemcileri sade bir şekilde anlatan nadir kitaplardan biri olması ve bilişim meraklılarının kafasındaki bazı soruları cevaplayacak olması büyük bir eksikliği kapatacağı inancını veriyor.

Birçok insan bilgisayar kasasının vidalarını bile açmaya korkar. Fakat içinde nelerin olduğunu, herhangi bir parçanın neyi, nasıl yaptığını, bilgisayarda yapmış olduğu işlemlerin akıcılığının nasıl sağlandığını ve de özellikle en pahalı parçalardan biri olan mikroişlemcilerin nasıl bir iş yaptığını hep merak ederler. Yalnızca kişisel bilgisayar pazarının devasa boyutları ve önceleri 80x86, şimdi de Pentium'ların bu pazardaki gözle görülür ağırlığı bile söz konusu işlemcilerin daha yakından tanınması için yeterli gerekçe sayılabilir. Bilgisayarım nasıl bir algoritmayla bu işleri yapıyor? Yapılan işlerin tekniği nasıl oluyor? İşte bu ve benzeri sorular, ezberciliği sevmeyen insanların kafasını hep meşgul eder. Kafaların tatmini için de en güzel araç kitaptır.

Bu kitap Intel mikroişlemcileri ile IBM PC mimarilerine bir giriş kitabı olarak yazılmış. Ayrıca, mikroişlemci ve PC tabanlı elektronik sistemlerle, PC ile kontrol ve veri toplama konuları da sunulmuş. Kitaptaki konular genel olarak üçe ayrılıyor: Sırasıyla; mikroişlemcili sistemlerin temel kavramları, 8-bit'lik mikroişlemci mimarisi ve çalışması, Intel'in 16-bit'lik çekirdeğinin donanım ve yazılım mimarisi, programlanması ve uygulamaları ayrıntılı bir şekilde öğretilmekte. Bütün bunlara ek olarak adreslenebilir saklayıcılar topluluğundan oluşan bir mikoişlemcili sistemin temel taşı olan 1-bit'lik saklayıcıdan başlanarak RAM, EPROM, hafıza sistem tasarımı ve giriş/çıkış port'ları da anlatılmakta. 8086/8088 ile başlayan ve 286, 386, 486, Pentium, Pentium Pro, Pentium MMX, Pentium II ve Pentium III'e uzanan Intel x86 mikroişlemci ailesinin donanım ve yazılım mimarileri tanıtılmakta. IBM PC mimarisi, PC sistem yolları, IBM PC'de giriş/çıkış, ISA yolu ve bu yol için bir I/O kartının tasarımı, PC ile kontrol ve veri toplama uygulamaları, Paralel Port ve uygulamaları, son olarak da Pentium işlemcileri sunulmaktadır. İşte bütün bu konuları anlatması ve aranan birçok soruya net cevaplar vermesi kitabın albenisini attırmaktadır. ”
PC World dergisi, sayfa 40, Aralık 1999. 

“ Ben Bilgisayar Programcılığı 1. sınıfta okuyan bir öğrenciyim. Sizin Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar adlı kitabınızı okumaktayım. Her şeyden önce kitabınızı çok beğendiğimi söylemek isterim. Tam bizlerin temel kurması için kullanması gereken bir kaynak...”
Erşan Önay, 29-11-1999
Bilgisayar Programcılığı Birinci Sınıf Öğrencisi 

“ Yeni hazırlamış olduğunuz ve bana gönderdiğiniz "Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar" kitabınızı aldım. Hakikaten çok iyi hazırlanmış ve gerçekten ihtiyacını duyduğumuz bir kitap. Bu konuda büyük bir eksikliği tamamlamış olacak. Kitabınızın hemen Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından kullanılması mümkün. Hatta Yedi Tepe Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi Eğitimi öğrencilerimiz içinde kullanılacaktır. Başarılarınızın devamını dilerim.”
Prof. Dr. Sezgin ALSAN, 18-11-1999
Teknik Eğitim Fakültesi, Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü

“ Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar, İşlemcilerin garip dünyasını keşfetmeye hazır mısınız?
    Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar, Intel işlemcileri ve IBM PC mimarilerine bir giriş kitabı olarak hazırlanmış olup kitapta mikorişlemci ve PC tabanlı elektronik sistemler ile PC ile kontrol ve veri toplama konuları üzerinde durulmuş.
    Kitabın ilk bölümlerinde mikroişlemcili sistemlerin temel kavramlarından bahsedilmiş. Bu modelleme temel alınarak anlatılmaya ise, böyle bir sistemin en küçük yapı taşları olan saklayıcılardan başlanmış. Daha sonra saklayıcıların birleştirilmesiyle oluşan hafıza birimleri konu edilmiş. Kitap bir mikroişlemci için hafıza tasarımı konusu ile devam ediyor.
    Öte yandan, mikroişlemci mimarisi ve çalışması da detaylı bir şekilde kitapta işleniyor. Mikroişlemci giriş/çıkış cihazları haberleşmesinde kullanılan iki komur (IN ve OUT) ve bu komutların yürütülmesindeki sinyalleme konularına da detaylı olarak yer veriliyor.
    Intel'in x86 ailesinin, özellikle 16-bit çekirdeğinin, donanım ve yazılım mimarisi, adresleme modları, komut kümesi, programlanması ve uygulamaları da ayrıntılı olarak sunuluyor. Ayrıca 32-bit işlemciler olan 386 ve 486 mimarileri de anlatılıyor.
    Özellikle bilgisayarda yazılımdan çok donanım ile ilgilenenlerin kütüphanesinde bulunması gereken bir kitap.”
CHIP dergisi, sayfa 40, Kasım 1999.

“ Intel mikroişlemcileri ve IBM PC mimarilerine giriş kitabı olarak hazırlanan Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar'da, PC tabanlı elektronik sistemler ve kişisel bilgisayarlar ile kontrol ve veri toplama uygulamaları yer almakta. Dr. Haluk Gümüşkaya tarafından hazırlanan ve Alfa Yayınları arasında çıkan kitapta mikroişlemcili sistemlerin temel kavramları anlatılmakta. Kitapta, Intel ailesine 8086'dan başlanarak Pentium ailesi de dahil olmak üzere yer verilmekte. Donanım ve yazılım mimarisi, adresleme modları kitabın diğer önemli konularından bazıları.”
Zaman Gazetesi, Pazar Eki, 31-10-1999

Bilgisayar Meraklılarına: Eğer bilgisayarlara bir kullanıcıdan daha fazla ilgi duyuyorsanız, Alfa Yayıncılık tarafından yayınlanan ve Dr. Haluk Gümüşkaya'nın 'Mikroişlemciler ve Bilgisayarlar' adlı kitabı tam size göre. 461 sayfalık kitapta bilgisayar teknolojisi ile ilgili her türlü detayı bulabilirsiniz.”
Hürriyet Gazetesi, Sayfa 8, 19-10-1999

“Yeni kitabınız katogorisinde Türkçe eserler içerisinde en kapsamlı ve en doyurucu olanı. Türkiyedeki teknoloji sevdalılarına böyle bir eser kazandırdığınız için tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.”
Muhammer İlkuçar   &  Ali Kavurur, 27-10-1999
Burdur Meslek Yüksek Okulu, Elektronik ve Bilgisayar Programı Öğretim Görevlileri  

“Öncelikle yeni kitabınız için tüm öğrencileriniz adına size bir kez daha teşekkür ederim. Kitabınız içerik ve
form itibarı ile elime geçen en iyi ve itinalı teknik kitap diyebilirim...”
Ergün Çetin, 21-10-1999
Uludağ Üniversitesi, Elektrnoik Mühendisliği 1998 mezunu

“ Hocam kitabınızın çıkışını sevinçle karşılamış bulunuyoruz. İçerik olarak da kapak dizaynı olarak da çok güzel. İnşallah Mühendisliklerde referans hatta ders kitabı olarak okutulur. ”
Taner Dursun, 27-9-1999
TÜBİTAK-UEKAE, Yüksek Bilgisayar Mühendisi, Araştırıcı

Home | Up

This site was last updated 01/29/08